Hurriyet Spor

Bumerang - Yazarkafe

Bumerang ile sitenizi tanıtın, organik trafik kazanın

Bir web sitesini ayrıcalıklı yapan hiçbiriyede olmayan faydalı ve özgün içerik sunmasıdır. İçeriğin benzersizliğinin yanında "KULLANICIYA KATTIĞI" değer sitenin anlamlı olmasını sağlayacaktır.

Gerçekten uzman olduğunuz alanlarda güncel ve yararlı makaleler yazarak sitenizin ayrıcalık yarattığından emin olmalısınız. Özellikle webmaster forumlarda uzun süre görev yapmış ve kendini webmaster, seo ve uygulama geliştirmeye adamış bir kişi olarak, sitenize güvenilir kaynaklardan elde edeceğiniz referanslar ve organik ziyaretçi kazandıracak bağlantılar son derece önemlidir. Türkiye'nin en saygın medya kuruluşları arasında yer alan Hürriyet'in Bumerang ağına katılarak sitenizin tanıtımını yapabilir, üyelik derecenize göre reklamlar yayınlayıp makalelerinizi Yazarkafe'de tanıtabilirsiniz. Ziyaretçinin güvenilir kaynaklardan ve doğru referanslardan sitenize ulaşması Seo açısından çok önemlidir. Bu yüzden saygın ve değeri yüksek bağlantılar sitenizin de değerini artıcaktır. Siz de web sitenizle Bumeranga KAYIT olabilir, orada sunulan çeşitli şablonlarla da sitenizi renklendirebilirisiniz.

Üye ol

Bumerang tekliflerini yayınlayarak kazanç sağlamak için sitenizin değerinin en azından Altın ya da Platin olarak seçilmesi gerekir.

Yazarkafe'ye konu eklemebilmeniz için ise Platin üye olmanız şarttır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder