Hurriyet Spor

Bumerang - Yazarkafe

Ios işletim sistemi avantajları? Ios mu Android mi?

IOS işletim sisteminin Android'e göre avantajları?


   Birçok insan sahip oldukları donanım ve yazılım kişiselleştirme seçeneklerinden dolayı Android telefonları sever. Fiyat olarak da İphone'lara göre ucuz olmaları nedeniyle tercih edilebiliyorlar. Ancak birinden sizin için iyi bir telefon önermesini istemeniz durumunda, Android üzerinden bir iPhone almanızı söylerler.
IPhone kullanıcı dostu, şık bir tasarıma sahip ve tarama hızı söz konusu olduğunda çok hızlı. İsterseniz iPhone izleme uygulamalarını da indirebilirsiniz. Aşağıdakiler Android üzerinden bir iPhone'a sahip olmanın avantajlarından bazılarıdır.



Yüksek Güvenlik Sunması

Bazı kullanıcılar Apple'ın sıkı kontrollerinden şikayet ederken, son derece önemli güvenlik avantajları sağlıyor. Örneğin, tüm uygulamalar cihazın donanımına bağlı dijital sertifikalarla şifreli olarak imzalanır ve bu da kötü amaçlı yazılımların yüklenmesini oldukça zorlaştırır.

iPhone daha kullanıcı dostu

Çoğu Android telefon üreticisi bu telefonları üretmede elinden gelenin en iyisini yapsa da, iPhone'lar şimdiye kadar kullanımı en kolay telefon olmaya devam ediyor. İOS'un görünümü ve hissi yıllar içinde değişmedi. Bu bir artı olmuştur, çünkü 2008'de olduğu gibi çalışmaktadır. Açmak istediğiniz uygulamaya açmanız yeterlidir. Apple'ın Control Center gibi yıllar içinde bazı geliştirmeler yapmasına rağmen, iPhone'un öğrenmesi çok kolaydır.

iPhone Android telefonlardan daha hızlı

Hiç şüphe yok ki iPhone'lar Android tabanlı telefonlardan daha hızlı. Bazı testler ve karşılaştırmalar bir Android telefon olan iPhone XS ve Galaxy S9 üzerinde yapılmıştır. Samsung Galaxy S9 Qualcomm Snapdragon 845 çip kullanıyor . iPhone ilk önce ortaya çıktı çünkü hemen arka plan uygulamalarını açmaya başladı. iPhone XS Max daha hızlı.

Bir iPhone'a donanım ve yazılımın daha iyi entegrasyonu

İPhone 7 3D'nin basıncı algılayabilecek bir Dokunmatik ekranı var. Ayrıca, bir uygulama simgesine uzun süre basarak ana ekrandan hızlı bir şekilde harekete geçmenizi sağlar. Bir e-postayı yalnızca gelen kutunuzda üzerine basarak açabilirsiniz.

İPhone 7'nin ana düğmesi, çok verimli olan Taptic motorundan faydalanıyor ve fiziksel olarak moralini bozmuyor. Bu, bağlantının düğmenin altına girmesini önler. İPhone ile bir başka güzel şey de hassasiyet seviyesinin ayarlanabilmesi.

İPhone'da iOS’i istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz.


Bu Android üzerinden bir iPhone sahip olmanın önemli yararlarından biridir. Yakın tarihli bir rapora göre, iOS cihazlarının yaklaşık% 80'i iOS 10 kullanıyordu - Apple'ın işletim sisteminin en son sürümü Google, Android Nougat'ın Android cihazların% 4.9'u olduğunu bildirdi. Raporda ayrıca Android kullanıcılarının çoğunun hala Android işletim sisteminin eski sürümlerini kullandığı belirtildi.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder